« Jugoya (chushu no meigetsu) and tsukimi-dango/十五夜(中秋の名月)と月見団子 | トップページ | New lesson at Newlnys Cookery School/提携校での新レッスン »

2014年9月16日 (火)

Private chef/プライベートシェフ

I was hired as a private chef for a family gathering. The party was 17 people, including some vegetarians.  

Menu was thoroughly discussed with the host.  

- Steamed green beans with walnut sauce 

- Fried aubergines and tomatoes marinated in sweet miso 

- Crunchy salad with dried mouli with Japanese mustard dressing 

- Sushi assortment (150 pieces of nigiri, maki and gunkan) 

- Tofu steak with mixed Japanese mushrooms sauce 

- Fried chicken roll with marinated carrots and Japanese oba herb 

- Tofu cake with mixed summer berry coulis 

Please let me know if you want to treat your friends and family with my authentic Japanese!

 

家族の集まりのため、プライベートシェフとしてご家庭に赴き、料理をさせてもらいました。全部で17人、子ども二人とベジタリアンを含む構成で、こだわりのある主催者のご夫婦とは、慎重メニューを決めました。

- 鞘隠元の胡桃和え 

- 茄子とトマトの胡麻味噌和え 

- 切り干し大根のポリポ和辛子ドレッシングサラダ 

- お寿司盛り合わせ(握り、巻き、軍艦、150個) 

- 豆腐ステーキ マッシュルーム(椎茸、しめじ、エリンギ、えのき)ソース 

- 塩麹人参と大葉を巻いたチキンロール  

- レア豆腐ケーキ ミックスベリーソース添え

Photo

« Jugoya (chushu no meigetsu) and tsukimi-dango/十五夜(中秋の名月)と月見団子 | トップページ | New lesson at Newlnys Cookery School/提携校での新レッスン »

Japanese/日本料理」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く

(ウェブ上には掲載しません)

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/1444418/57388180

この記事へのトラックバック一覧です: Private chef/プライベートシェフ:

« Jugoya (chushu no meigetsu) and tsukimi-dango/十五夜(中秋の名月)と月見団子 | トップページ | New lesson at Newlnys Cookery School/提携校での新レッスン »