« Involtini di pesche spade/メカジキのインボルティーニ | トップページ | Deep-fried tofu in dashi-based sauce/揚げだし豆腐 »

2011年12月 1日 (木)

Winter on Japanese Table/お知らせ

“Winter on Japanese Table” starts this month and runs till February.  “On Japanese Table” programs focus on Japanese home-style cooking featuring seasonal foods.  This course is designed not only as the next step for those who have completed our “Basic Japanese Cooking” but also for those who would like to learn seasonal materials and cooking.  Project Roots also offers Sushi Club and tailored lessons.  Please leave a message here for further enquiry.

今月スタートの冬の和食のコースのお知らせです。On Japanese Tableシリーズは、四季ごとに旬の食材を使った日本の家庭料理のコースです。「Winter on Japanese Table」は12月から2月まで開講中で、日本語でも受付をしています。Project Rootsでは、「和食の基本」、「Sushi Club」のほか、ご要望に合わせたカスタムメイドのレッスンも提供しています。お問い合わせは、こちらにメッセージを残して頂けますようお願いします。

「2011_winter_on_japanese_table_e.pdf」をダウンロード

「basic_japanese_cooking_e.pdf」をダウンロード

「basic_japanese_cooking_j.pdf」をダウンロード

「sushi_club.pdf」をダウンロード

「2011_programme_overview.pdf」をダウンロード

« Involtini di pesche spade/メカジキのインボルティーニ | トップページ | Deep-fried tofu in dashi-based sauce/揚げだし豆腐 »

Japanese/日本料理」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く

(ウェブ上には掲載しません)

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/1444418/42969228

この記事へのトラックバック一覧です: Winter on Japanese Table/お知らせ:

« Involtini di pesche spade/メカジキのインボルティーニ | トップページ | Deep-fried tofu in dashi-based sauce/揚げだし豆腐 »