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2011年2月 6日 (日)

Oyster rice/牡蠣ご飯

Just as it is so with “karaoke”, “umami” is a loanword from the Japanese umami/delicious taste. An easy way to make delicious dishes is to use foods that contain a lot of umami; oyster, tomato and cheese etc. Oyster is rich in nutrition such as glycogen, glutamine acid, amino acid, calcium and taurine, and it’s a magic food that makes a dish so delicious. So many kinds of dishes, from appetizer to main, from Western to Japanese, are possible with oyster. This oyster rice is added this year to Winter on Japanese Table

旨味という日本語は”umami”として英語になっています。美味しい料理を簡単に作る近道は、旨味成分を多く含む食材を使うことです。例えば、牡蠣、トマト、チーズ、など。牡蠣の栄養価が高いことはよく知られています。グリコーゲン、グルタミン酸、アミノ酸、カルシウム、タウリンが多く含まれていて、料理を美味しくするマジック食材です。アパタイザーからメイン、西洋料理から日本料理まで、牡蠣を使うと様々な料理ができます。牡蠣ご飯は今年のWinter on Japanese Tableに新しく追加しました。

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