トップページ | Bocchan kabocha/坊っちゃん南瓜 »

2010年12月 1日 (水)

To begin with/はじめに

16 months have passed since I came back to Tokyo to restart my life both in career and private.  My weekend project started then, and its bottom line was, is, and will surely be “sharing”.  That’s how I reached the decision to close my private blog and replace it to the one for Project Roots.  I know by experience that blogging requires continuous work and consume energy, but “act first, and then reflect” is the path I always take.  It won’t be changed that the project prioritizes in the Japanese cuisine, however, anything about food will be shared here.

東京に戻り、生活の立て直しを始めて16ヶ月が経ちます。週末のプロジェクトも同時に始まりました。その根底にあるのは“分かち合うこと”に今後も変わりなく、今までの内省録を閉じ、Project Rootsのブログを始めようと思ったのもその一環です。ブログを続けるのは大変ですが、いつも通り、“まずは動いてみる”で始めてみます。Project Rootsのコアは日本料理ですが、ここでは食に関するあらゆることを共有していきます。

トップページ | Bocchan kabocha/坊っちゃん南瓜 »

Asian and others/中華・エスニック」カテゴリの記事

Bits and pieces/調理のあれこれ」カテゴリの記事

Foods/食材」カテゴリの記事

Japanese/日本料理」カテゴリの記事

Sweets/製菓」カテゴリの記事

Western/西洋料理」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く

(ウェブ上には掲載しません)

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/1444418/38019993

この記事へのトラックバック一覧です: To begin with/はじめに:

トップページ | Bocchan kabocha/坊っちゃん南瓜 »