« Brown bread/黒パン | トップページ | Dried vegetables and Kiriboshi daikon/干し野菜と切干大根 »

2010年12月18日 (土)

Ankou-nabe/鮟鱇鍋

Ankou/blackmouth goosefish is a winter delicacy.  There’s a well-known Ankou-nabe restaurant in my neighborhood.  It’s so popular that it’s hard to make a reservation, however, we’re lucky to sneak in the slot that someone canceled.  It was sooooo yummy! 

鮟鱇鍋の季節です。我が家の近所には、鮟鱇鍋で有名なお店があります。なかなか予約が取れない店ですが、運よく、キャンセルされたところに潜り込むことができました。日本人的には、ほっとする味でした。

111

« Brown bread/黒パン | トップページ | Dried vegetables and Kiriboshi daikon/干し野菜と切干大根 »

Japanese/日本料理」カテゴリの記事

コメント

コメントを書く

(ウェブ上には掲載しません)

トラックバック

この記事のトラックバックURL:
http://app.f.cocolog-nifty.com/t/trackback/1444418/38118699

この記事へのトラックバック一覧です: Ankou-nabe/鮟鱇鍋:

« Brown bread/黒パン | トップページ | Dried vegetables and Kiriboshi daikon/干し野菜と切干大根 »